Tilgang til terapi

Humanistisk eksistensielt grundlag

Jeg arbejder ud fra et humanistisk og eksistensielt grundlag, og jeg tager udgangspunkt i de ønsker og behov, som du måtte have. Ud fra dette grundlag fokuseres der på klientens eksistentielle vilkår. Det kan være vilkår som f.eks. ensomhed, manglen på frihed, død, kærlighed mm.

Ifølge teorien kan disse vilkår være meget overvældende, og de kan i sidste ende slå en person helt ud. Terapien indretter sig derfor efter klientens problemer og behov.

Vi kan arbejde med aktuelle problemstillinger, som generer dig i dag, her og nu, eller vi kan vælge at se tilbage i tiden og arbejde med eventuelle tilknytningsforstyrrelser, som kan genere dig i dit nuværende liv. Hvilken terapiform der er bedst egnet til dig, kan jeg vejlede dig om.

Terapien foregår under stille og rolige forhold, hvor det er dig og dine behov der er i centrum. Alle former for problemstillinger kan tages op.

Du vil blive mødt med respekt, forståelse, tålmodighed og interesse, da netop din historie er unik. Det er altid dig der afgør, om du vil have en enkelt times terapi, eller om du vil have en kortere eller længere periode.

Jeg tilbyder bl.a:

 
Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om dine muligheder. Jeg kan kontaktes på tlf. 3190 9063 eller via kontaktformularen.

Psykoterapeut i Taastrup