Parterapi i Taastrup

Mangler gnisten i jeres forhold? Og oplever du, at jeres samliv er gået i stå?

Professionel parterapi i Taastrup

Derfor er parterapi tegn på håb

Der kan være mange årsager til, at du nu sidder og læser min side om parterapi i Taastrup området. Men uanset hvad årsagen er, så formoder jeg, at du læser på min side, fordi du har et ønske om, at gøre noget ved jeres udfordringer.

Er antagelsen korrekt, så læs endelig videre. Jeg vil lære jer at tale sammen på en respektfuld måde, at lytte til hinanden og anerkende hinanden. Jeg kan hjælpe jer med at genskabe respekten og kærligheden til hinanden.

Når den første forelskelse (sindsyge) har lagt sig, begynder et par at se på hinanden, med et mere nyanceret syn. Det går op for os, at den anden er et ganske almindeligt menneske på godt og ondt.
Forholdet udvikler sig, og kærligheden til hinanden vokser. Der er glæde og harmoni og en fælles fremtid planlægges.

Hverdagen indfinder sig, og dermed ofte konflikterne. Den måde, hvorpå et par løser sine konflikter, er meget betydningsfuld for, hvordan parret har det med hinanden. Nogle konflikter gør, at parret får skabt en afklaring imellem sig, imens andre konflikter skaber en afstand imellem dem.
I den travle hverdag, sker det engang imellem, at vi ikke forstår hinanden, ikke får sagt det, vi gerne ville, eller får sagt for meget for hurtigt.

Mange oplever parterapi, som en løsning på at finde tilbage til hinanden igen efter relationen er kørt op i en spids. Men relationer og følelser er dynamiske, og derfor kan parterapi ses på som en del af vedligeholdelsen af relationen. Udfordringer opstår i livet, som kan gøre kommunikationen svær. Parterapi, kan hjælpe jer til at forstå hinanden og tilpasse kommunikationen, inden konflikter opstår.

Du kan også læse mere om individuel terapi her.

Du kan altid tage kontakt så vi kan finde ud af den bedste retning for jer.

I har grund til at gå i parterapi hvis

  • I diskuterer og vil have ret
  • I taler til hinanden og ikke med hinanden
  • I taler uden at lytte til hinanden
  • I skændes ofte
  • I går over hinandens grænser
  • I undlader at svare hinanden
  • I skaber kold luft imellem hinanden
  • I lyver/uærlige over for hinanden, måske utroskab

Hvis i begge har viljen til at løse jeres problemer, så er der en god grund til at gå i parterapi.