Effektiv parterapi i Taastrup

 

Mangler gnisten i jeres forhold?

Og oplever du at jeres samliv er gået i stå? Der kan være mange årsager, til at du lige nu læser min side om parterapi, men uanset årsagen formoder jeg, at du netop sidder og læser denne side, fordi du har et ønske om at gøre noget ved jeres udfordringer.

Er antagelsen korrekt, så læs endelig videre. Med parterapi hos Psykiterapeutisk Klinik i Taastrup – eller hvis I bor i nabobyerne Albertslund eller Glostrup – hjælper jeg jer med at genskabe respekten og kærligheden til hinanden. 

Hvorfor gå i parterapi?

Når den første forelskelse(sindssyge!) har lagt sig, begynder et par at se på hinanden, med et mere nuanceret syn. Det går op for os, at den anden er et ganske almindeligt menneske på godt og ondt. Forholdet udvikler sig, og kærligheden til hinanden vokser. Der er glæde og harmoni, og en fælles fremtid planlægges.

Hverdagen indfinder sig, og oftest følger konflikterne med. Den måde hvorpå et par løser sine konflikter, er meget betydningsfuld for, hvordan parret har det med hinanden. Nogle konflikter gør at parret får skabt en afklaring imellem sig, mens andre konflikter skaber en afstand imellem dem.

I den travle hverdag, sker det engang imellem, at vi ikke forstår hinanden, ikke får sagt det vi gerne ville, eller får sagt for meget for hurtigt, og respekten og kærligheden til hinanden kommer på en hård prøve.

Oplever du ofte at I:
  • Diskuterer og vil have ret
  • Diskuterer og vil have at den anden skal se en situation på din måde
  • Taler til hinanden og ikke med hinanden
  • Taler uden at lytte til hinanden
  • Skændes ud over det sædvanlige
  • Lyver for hinanden, udøver utroskab og er uærlige
  • Træder over hinandens grænser
  • Ikke kan tale om jeres problemer, men en af jer møder den anden med tavshed

Hvis I begge har viljen til at løse jeres problemer, så er der en god grund til at gå i parterapi hos mig i Taastrup. Ring til mig allerede i dag på 3190 9063 eller skriv til mig via kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Parterapi i Taastrup tilbydes af Helen Sekshøj

Parterapi i Taastrup