Min baggrund

Psykoterapeut – MasterClass i gestaltterapi

  • Jeg hedder Helen Sekshøj
  • Jeg er født i 1955
  • Jeg er gift for 2. gang
  • Fra mit første ægteskab, har jeg 2 voksne sønner

 
Efter den 4 årige psykoterapeutuddannelse på Psykoterapeutisk Institut, har jeg taget den 1-årige MasterClass uddannelse i gestaltterapi hos Erik B. Smith på Gestaltinstitut for personlig kompetenceudvikling og ledelse.

Sideløbende har jeg gået 2 år i tilknytningsorienteret terapi, samt gennemført et tilknytningsorienteret træningsgruppe-forløb samt flere kurser hos Psykolog, Psykoterapeut samt Forsker Anne Folting.

Desuden har jeg gennemført et 10 ugers kursus i kognitiv terapi på Angst og Fobiskolen.

Min sidste uddannelsesmæssige investering er en neuropædagogisk uddannelse. Igennem hele forløbet, har jeg deltaget i flere former for træningsgrupper, samt gået i indidvduel terapi og parterapi, netop for at lære mig selv og min baggrund bedre at kende.

Siden afslutningen på min Psykoterapeut uddannelse, har jeg arbejdet med klienter, og jeg modtager løbende supervision. Jeg har arbejdet som pædagog i mange år, både med børn og voksne. Desuden har jeg superviseret institutionspersonale, ledere og terapeuter.

Udover mine mange uddannelser har jeg også stor praktisk erfaring. Hvad end du bøvler med i hverdagen, kan jeg hjælpe dig. Ring til mig i dag på tlf. 3190 9063 eller skriv til mig via kontaktformularen.