Familieterapi i Taastrup

Rådgivning om relationen mellem børn og voksne

Har du set smerten i dit barns øjne, når barnet ikke har det godt? Hvis ja – så ved du, at du også bør gøre noget ved det!

Smerten kan skyldes at barnet ikke har det godt i samspillet med de voksne omkring sig, og det kan der så igen være mange forskellige årsager til som f.eks:

  • Tidligere oplevet svigt
  • At skulle forholde sig til en helt ny familie, hvis far/mor finder nye partnere
  • Dårlige oplevelser med alkohol eller vold i hjemmet


Det kan også være at barnet ikke trives i skolen, og har det vanskeligt i samspillet med andre børn – også her vil et stærkt bånd til familien, være medvirkende til at give barnet det fornødne selvværd, så han/hun bliver respekteret.

Uanset årsagen vil vi voksne gøre alt for igen, at få vores børn til at trives – og jeg tilbyder jer de redskaber der kan gøre en forskel.

Med familieterapi i Taastrup, herunder rådgivning med flere familiemedlemmer samtidig, kan i opnå en bedre energi derhjemme. Problemerne behøver nødvendigvis ikke kun ligge hos børnene, før familieterapi er god ide – det kan også være andre dele af familien, måske far og mor eller mor og datter.

Parterne kan også have andre relationer til hinanden. Det, der er typisk for familieterapi er, at der kan være flere personer til stede.

Ring til mig allerede i dag på 3190 9063 eller skriv til mig via kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage til jer hurtigst muligt.
 
Familieterapi kan også foregå i eget hjem.

Modtag familieterapi i Taastrup hos Helen Sekshøj